About Andu

Obsession Overlord

Aloha Fluffy!

Vai, deci n-am mai ras asa de bine tot anul :D Stiu ca special-ul a aparut de vreo doua luni, eu de-abia azi am aflat de el, and I laughed my ass off, Fluffy’s back and better then ever. Cat de bine s-a maturizat, si ca om, si ca entertainer; he’s bringing better and smarter humor, while keeping it real; e un special care MERITA vazut. Si cum singura lui rugaminte a fost :

The only thing i ask in return is that you share it with your friends! Enjoy -Gabriel ;P


-> there you go and also “Enjoy” from me!

Rainy Tuesday

Vreme de stat in casa si facut copii, vorba unui vechi prieten de-al tatei. De cate ori ma uit afara si vad ca e o vreme din asta mohorata, cenusie si ploioasa, de aproape fiecare data ma trezesc fredonand “doamne ce vreme-i afara… si ploua [...]“, primul vers dintr-o obsesie din aceea, atemporala, inscrisa in creier acum zece ani si care nu mai iese de acolo niciodata, de pe vremea cand adoram cum suna si ce canta Travka.

Out of it

Dar vai, dear, cum poti spune tu ca nu avem obsesii ? Ce n’est pas possible! Teoria conspiratiei! Aici in cerc (care lately e cam segment…) obsesiile abunda. Timp nu prea-si face umilul punct pe cerc/segment sa posteze, combinat cu faptul ca majoritatea obsesiilor la purtator din ultimele luni au fost mai degraba… de ordin umano/sanitare decat muzicalo/literaro/culturale. Dar sa sarim peste.

Azi e luni (e INCA luni.) Intram plini de energie in saptamana. O piesa alerta si de buna-dispozitie, culeasa de pe la fratelu’, si care devine addictive de la prima ascultare. Buna in orice moment al zilei!