Aloha Fluffy!

Vai, deci n-am mai ras asa de bine tot anul :D Stiu ca special-ul a aparut de vreo doua luni, eu de-abia azi am aflat de el, and I laughed my ass off, Fluffy’s back and better then ever. Cat de bine s-a maturizat, si ca om, si ca entertainer; he’s bringing better and smarter humor, while keeping it real; e un special care MERITA vazut. Si cum singura lui rugaminte a fost :

The only thing i ask in return is that you share it with your friends! Enjoy -Gabriel ;P


-> there you go and also “Enjoy” from me!

Sesiunea din Ianuarie..

Holly shit is it cold outside!
Si cand e frig afara, se recomanda o doza serioasa de stat in casa pentru invatat si mers la examene. Doar vrem sa ajungem in viitor business men(sau women, incerc sa nu fac discrimare doar pentru ca pot) si notele mari obtinute in urma tocirii la majoritatea materilor inutile sigur ne vor ajuta !Sper ca ati detectat sarcasmul in randurile anterioare, pentru binele vostru. Daca da, mui bien, daca nu..si mai bine!(See what I did there? :D )
Si continuand cu obsesia de azi si anume, sesiunea de iarna, cine nu doreste sa aibe parte de examene “incantatoare” cu profesoare pe masura? In special in luna ianuarie, cand temperaturile scad atat de mult sub 0 grade de iti ingheata saliva in gura. Dar, fiecare student a trecut pe acolo si vor mai fi foarte multi care vor trece prin aceeasi treaba.
Pentru asa ceva, te pregatesti. Dar nimic, absolut nimic nu te poate pregati pentru un examen intr-o sala din cladirea veche a ASE-ului! Era mult mai frig decat afara si nici nu am indraznit sa imi dau macar fularul jos de teama ca voi deveni un turture urias si nu ma pot uita in stanga sau dreapta ca sa “ma inspir” de la colegii mei. Cum spune legea lui Murphy, daca ceva e sa mearga prost, va merge. And it did!
Ah, viata de student..examene date in amfiteatre ce seamana cu un iglu. Pur si simplu, incantator!

the only thing I cannot control

gata, nu mai pot, i have to share this with … everybody!
un top personal si subiectiv

2 ian Issac Asimov
3 ian J.R. Tolkien
4 ian Till Lindemann, Isaac Newton
5 ian Brian Warner ( Marilyn Manson pour les connaisseurs )
6 ian Syd Barret , David Bowie
8 ian Elvis Presley, Stephen Hawking
9 ian Cristi Minculescu, Jimmy Page ( we are not worthy ), Lara Fabian

nota redactiei: i have removed from the list some inconvenient characters like Stalin,born on the second of January.
Nu am nimic de declarat presei si fanilor.

lista este deschisa, astept comenatarii, adaugiri, etc’uri