Rainy Tuesday

Vreme de stat in casa si facut copii, vorba unui vechi prieten de-al tatei. De cate ori ma uit afara si vad ca e o vreme din asta mohorata, cenusie si ploioasa, de aproape fiecare data ma trezesc fredonand “doamne ce vreme-i afara… si ploua [...]“, primul vers dintr-o obsesie din aceea, atemporala, inscrisa in creier acum zece ani si care nu mai iese de acolo niciodata, de pe vremea cand adoram cum suna si ce canta Travka.

Out of it

Dar vai, dear, cum poti spune tu ca nu avem obsesii ? Ce n’est pas possible! Teoria conspiratiei! Aici in cerc (care lately e cam segment…) obsesiile abunda. Timp nu prea-si face umilul punct pe cerc/segment sa posteze, combinat cu faptul ca majoritatea obsesiilor la purtator din ultimele luni au fost mai degraba… de ordin umano/sanitare decat muzicalo/literaro/culturale. Dar sa sarim peste.

Azi e luni (e INCA luni.) Intram plini de energie in saptamana. O piesa alerta si de buna-dispozitie, culeasa de pe la fratelu’, si care devine addictive de la prima ascultare. Buna in orice moment al zilei!